Konečne ju ukázala: Takto vyzerá Natáliina dcéra Karin!

Slováci už poznajú víťaza 14. série Farmy, ktorým sa stal Filip Jánoš. Na veľkolepom finále, samozrejme, nechýbali ani ostatní vypadnutí dobrodruhovia. Natália Lenártová si priamy prenos taktiež nenechala újsť, pri čom jej robila spoločnosť dcéra.

Natália Lenártová bola jednou zo súťažiacich vo Farme 14, pričom na statok prišla s veľkým odhodlaním vyhrať 75-tisíc eur. Dnes už vieme, že sa jej nepodarilo splniť si sen, keďže poriadny balík peňazí cinkne na bankovom účte Filipa Jánoša. Na Farme však blondínke veľmi chýbala jedna osoba, pričom išlo o jej jedinú dcéru.

Natália Lenártová sa stala na statku hviezdou v kuchyni, keďže dokázala z obmedzeného počtu potravín uvariť hotové špeciality. Počas fungovania na statku postupne prišla o spolubojovníkov, ktorí prehrali v dueloch alebo v dôsledku porušenia pravidiel. Aj napriek tomu bola stále odhodlaná bojovať ďalej, i keď jej veľmi chýbala dcéra Karin.

Kým na gazdovstve športovkyňa o svojom dieťati len rozprávala, teraz Karin mohli vidieť diváci konečne v celej kráse, a to v duelovej aréne. Mladá blondínka sprevádzala maminu na finále a niet pochýb o tom, že slečna zdedila pôvab práve po Naty. Pozrite, ako im to počas živého vysielania pristalo!

Článok pokračuje na tvojej strane.