Nečakaný ZVRAT na Farme: Minh musel opustiť statok! Do hry sa vrátili tieto 3 FARMÁRKY!

Hoci sa zo začiatku príliš nehrnul do práce, napokon sa stal veľmi dobrým kuchárom a o súťažiacich sa patrične postaral.

Veľmi mu odľahlo, keď dosluhoval, no umelá inteligencia Alica mu oznámila, že počas celého týždňa porušoval pravidlá. Častokrát totiž na sebe nemal tzv. sluhovský mundúr, v dôsledku čoho sa mal za trest po štvrtýkrát dostať do ohrozenia a znova sa starať o farmárov.

Táto informácia ho natoľko nahnevala, že sa okamžite začal baliť. S nadávkami, no nakoniec si obliekol oblečenie určené pre sluhov. Od tvorcov hry dostal príležitosť zahrať si hru s názvom ,,poctivý farmár“, pričom dostal tri životy.

Za každé porušenie pravidiel by prišiel o život a tak sa aj stalo. V prvý deň svojho sluhovania odmietol navariť obed a vyzliekol si ,,mundúr“. Pri stole si ho odmietol znova obliecť a farmárom priznal, že už nevládze pracovať v kuchyni. Alica mu dala tri minúty na zmenu jeho názoru. Povolaním manikér bol však rozhodnutý, v dôsledku čoho stratil všetky tri životy a oficiálne v hre o 75-tisíc eur skončil.

Po tom, ako zábavný manikér opustil televízne gazdovstvo, farmári čakali návrat Sašky, keďže opustila reláciu ako posledná. Avšak okrem Čillíkovej prišli ešte dve ženy — Alexandra Mináriková a Natália Lenártová. Tamášovi a Šimonovi sa tak vrátili ich lásky, z čoho sa chlapci nesmierne tešili. O ostatných sa to ale povedať nedá – súťažiaci ostali nahnevaní a tento krok považovali za nespravodlivý.