Žena porodila 10 synov, no život jej pripravil ďalšie prekvapenie: Pozrite sa na jej rodinu!

Alexis otehotnela opäť. Ale tentokrát sa im narodila dcérka, ktorá dostala meno Cameron.

11-násobná mamička sa priznala, že ona sama súrodencov nemala, bola jedináčik a ani vo sne by ju nenapadlo, že bude mať takú veľkú rodinu. Ľudia si myslia, že mali toľko detí, lebo stále túžili po dcérke, ale obaja svorne tvrdia, že to nie je pravda.

„Jednoducho u mňa žiadna antikoncepcia nezabrala,“ hovorí s úsmevom mamička a zároveň dodáva, že je ich rodina už naozaj kompletná a viac detí neplánujú.

Šťastní rodičia tvrdia, že im to trochu zmenilo rodinnú dynamiku, pretože všetci bratia sú veľmi pozorní, aby ich mladú sestru nebudili a aby sa chovali všeobecne lepšie. Toto určite prináša veľkú radosť rodičom, ktorí tvrdia, že toto posledné tehotenstvo bolo neplánované, ale dostalo ich na Mesiac, pretože očakávali, že to bude ďalší chlapec po tom, čo sa dozvedeli o očakávaní ďalšieho dieťaťa.

Potešená matka dodáva, že sa teraz definitívne zastavujú. „Už nebude viac.“ Povedala som to aj naposledy, ale tentokrát to absolútne myslím vážne. Milujem svoju rodinu tak, ako je teraz. “

Niektorí ľudia si myslia, že musíme mať výhody, ale nemáme. David má dobrú prácu, čo znamená, že nemáme nárok ani na plné prídavky na dieťa. “Jej manžel je rušňovodičom a obvykle opúšťa dom okolo 5:30, takže jeho manželka môže ráno využívať trochu pokojného času, ak nejaký voľný čas má. Predtým, ako sa deti prebudia užije si šálku kávy a sprchu.

Aj keď život nie je ľahké byť matkou pre 11 detí, keďže musí prať 49 dávok bielizne týždenne. Alexis sa plánuje vrátiť do práce ako inštruktorka fitness na čiastočný úväzok o pár týždňov.

FOTOGALÉRIA: