MILENECKÝ HOROSKOP PODĽA ZNAMENIA: Vodnári sú v posteli úchyláci a Škorpióni sebci! Ako ste na tom vy?

BLÍŽENCI

Čo si budeme hovoriť, Blíženci sú trochu ako hračičky! Nikdy neuvidíte rovnaké číslo dvakrát a nechávajú si sakramentsky záležať na tom, aby ich partner chrochtal blahom. Nebudú sa brániť ani takým divočinám ako odohratie rolí v sexi oblečku. Ak nie ste skôr frigidná žena, budú pre vás Blíženci totálnymi sexuálnymi bohmi!

RAK

Žiadnu jednorázovku od nich rozhodne nečakajte! Nestačí ich len vyrajcovat, k sexuálnemu potešeniu potrebujú hlavne splynutie duší. Znie to síce trochu ako otrepané klišé, ale ak do nich pôjdete, úplné uspokojenie je zaručené. Rakom dosť záleží na potešení partnera, takže si vás vychutná pekne pomaly a zvoľna, až kým z toho nezošaliete. Žiadnu rýchlovku v kroví ale asi nečakajte.

LEV

Radi sa predvádzajú, takže čakajte veľkú a hlasnú show! Levom nikdy nebude vadiť sa odhaliť v plnej kráse a dať najavo, keď sa im niečo páči. Je to celkom zábavné, kým po vás nebude chcieť sex na verejnosti. Tam odporúčame, aby ste sa minimálne aspoň trochu stíšili.

PANNA

Panny vyžadujú precíznosť a sex nie je výnimkou. Nepôjdu do ničoho, čo by nestálo za to. Nie je totiž čas strácať čas, predovšetkým so zlými milenci. Ak sa do toho ale dajú, nemajú absolútne žiadne zábrany a rozhodne sa nebudú držať stanovených štandardov spálne. Sex môžete čakať na každom kuse nábytku vášho obydlia. Ak ste sami schopnými milenci, do Panny sa jednoducho zamilujete.

VÁHY

Majú rady posteľové záležitosti pod kontrolou! Sú skôr dominantný, ale zase si nechajú záležať na potešení svojho náprotivku. Je to pre nich istá forma satisfakcie, takže môžete očakávať spoločné vyvrcholenie.

ŠKORPIÓN

Vie presne, čo robí a čo chce. Predovšetkým v sexe sú Škorpióni veľmi vášnivé znamenie. Bohužiaľ im je všetko tiež tak trochu jedno. Potešenie býva skôr na ich strane, a to výhradne. Na city sa tu tiež moc nehrá, ale sex to bude veľmi kvalitný.

STRELEC

Strelci majú za sebou slušný počet milencov, ale kto by to počítal, že? Môže to síce vyzerať, že by ste sa radi vyspali s celým futbalovým mužstvom (alebo tímom roztlieskavačiek), ale v skutočnosti ste len náročnejším jedincom. S partnerom to medzi vami musí jednoducho klapať a iskriť, kým toto nenájdete, neváhate patričnú dobu hľadať.

VODNÁR

Vodnári chcú všetko a všetkých! Za svoju náruživosť sa rozhodne nehanbia ani ju neskrývajú. Možno u nich nájdete pár kostlivcov v skrini, ale ak drobné úchylky prehliadnete, vedzte, že budete šťastným jedincom. Orgazmus vždy a všade je pre nich totiž zásadou!

RYBY

Sex je pre vás posvätným aktom. Nielen že si ho dosť užívate, ale aj lipnete na tom si ho užívať so správnym partnerom. Prečo do toho len bezmyšlienkovite búšiť, keď z toho môžete urobiť hotový rituál. Váš partner sa utopí v spleti pocitov neopísateľnej rozkoše a nielen že na vás nikdy nezabudne, ale tiež nikdy nebude chcieť inak!

KOZOROŽEC

Keď príde na uznávanie tradičných hodnôt, Kozorožec stojí prvý v rade. Ľudia narodení v znamení Kozorožec sú praktickí a veľmi seriózni, no na druhej strane sú aj veľmi nezávislí, vďaka čomu môžu dosiahnuť významný pokrok v súkromnej aj pracovnej sfére. Kozorožec je pozemské znamenie, pre ktoré nie je nič dôležitejšie ako rodina. Títo ľudia sú majstrami sebakontroly a majú potenciál byť veľkými vodcami.

Kozorožec môže byť v spálni občas až trochu násilný. Nebojí sa zobrať si všetko, po čom túži. Miluje tancovanie a ak s ním tancujete v súkromí, je viac než isté, že sa preklopíte rovno do spálne. Vzrušuje ich pohľad na nahé telo a nebránia sa žiadnym experimentom.