Matovič znova začal s urážkami: TÝMTO komentárom Slovenka totálne ZOTRELA Matoviča!

Občanov upozornil, že nechcú urobiť unáhlené rozhodnutie. Následne položil otázku, pričom sa spýtal ľudí, či by radšej vybrali ,,fachmana“ zo školstva alebo vyučeného obuvníka s kariérou kaderníka, čím priamo narážal na Branislava Gröhlinga. ,,Kto by bola vaša voľba? Moja je jasná,“ napísal minister financií.

Jedna z komentujúcich dám sa rozhodla zareagovať na otázku predsedu strany OĽaNO. ,,Ak by ste sa mali rozhodnúť vy a mali by ste vo finále výberu fachmana v odbore financií alebo zákerného a pomstychtivého človeka, ktorý vôbec nerozumie financiám (čo aj sám deklaroval, že rodinné financie spravuje manželka, lebo on financiám nerozumie) a ešte aj opajcoval diplomovku- Kto by bola vaša voľba? Moja je jasná,“ odpálkovala ho odvážna Slovenka.

Komentár má bezmála dve tisícky lajkov a všimla si ho aj satirická stránka Zomri, ktorá skonštatovala, že je zvláštne, že ešte nebol odstránený.

Len včera totiž Igor Matovič na Facebooku zablokoval europoslankyňu Luciu Ďuriš Nicholsonovú, ktorá sa v komentári k jeho statusu vyjadrila kriticky. Aj tento jeho status sa týkal Branislava Gröhlinga, ktorého sa Ďuriš Nicholsonová zastala.