Psy nikdy neumierajú. Oni proste spia v tvojom srdci. Každý milovník zvierat by si toto mal prečítať!

Strata psa zabolí každého milovníka zvierat. Psy sú naši najvernejší priatelia, lebo nás dokážu nezištne milovať. Dúfame, že Vám alebo Vaším blízkym budú tieto múdre slová nápomocné. Pokiaľ Vás tento príbeh inšpiroval, zdieľajte ho.

Tieto slová boli napísaná Ernestom Montague a zverejnené na webových stránkach DogHeirs. Ernest ich napísal po strate milovaného čierno-bieleho pitbula, ktorý do konca svojho života miloval prechádzky. Aj keď sa musel každých 5 metrov zastaviť, vždy ste mohli v jeho očiach uvidieť vôľu ísť ďalej.

„Niektorí z Vás, a to najmä tí, ktorí nedávno stratili psa v prospech“ smrti„, to možno nepochopia. Nechce sa mi to vysvetľovať, ale pretože tiež nebudem žiť večne, urobím to.

Psy nikdy neumierajú. Nevedia, čo to znamená. Cítia sa unavení a veľmi starí, začína ich trápiť bolesť kostí, ale neumierajú. Keby umierali, nechceli by ísť zakaždým na prechádzku, a napriek tomu chcú, a to aj dlho potom, čo im ich staré kosti hovoria: „Nie, to nie je dobrý nápad. Na žiadnu prechádzku nepôjdeme. A oni zakaždým chcú na tú prechádzku ísť.

Článok pokračuje na druhej strane.