Dievčatko (10) sa kvôli šikane pokúsilo zabiť v deň svojich narodenín: Šokujúce foto z nemocnice

„Videla som, že Lilly nie je v poriadku, pretože po škole vôbec nejedla a bola uzavretá do seba,“ opísala Jess. „Posadila som ju a ona sa priznala, že si vzala nejaké lieky. Vzala som ju k lekárovi a ten nariadil prevoz do nemocnice. Bála som sa, že zomrie. Som znechutená, že škola proti šikanovaniu nič nerobí. „

Škola Witton Middle School v meste Droitwich nepodstúpila proti šikanovaniu žiadne opatrenia. Jess sa rozhodla fotky svojej dcéry ležiacej v nemocnici ukázať rodičom agresorky. „Chcela som im ukázať, aký dopad malo správanie ich dcéry na Lilly. Ale oni sa mi iba vysmiali a ešte mi nadávali,“ vysvetlila.

Bojujúca matka natočila s dcérkou video, ktoré má prinútiť učiteľov k nejakej činnosti. Lilly na ňom hovorí: „Od doby, čo som na Wittonskej škole, šikanuje ma tam jedna spolužiačka. Je to stále horšie. Ťahala ma pri telocviku za vlasy a šliapala mi na nohu. Plakala som a ona sa mi vysmievala. V šatni na mňa civela a povedala mi, že som tučná.

„Videla ma, ako jem dva lievance a morčaciu bagetu. Nič iné som nemala. Mám strach, že o mne bude ďalej hovoriť, že som tučná,“ pokračuje vo svojej spovedi dievča.

„Snažila som sa to povedať vedeniu školy a mali sme kvôli tomu sedenie, ale ona všetko poprela. Posiela SMSky mojim kamarátom a tí sa už so mnou nebavia. Povedala mi, že keď neodídem zo školy, bude ma šikanovať, kým nezošaliem. Ja sa nechcem zabiť!“ Uzavrela príhovor Lilly.

Lekári oznámili Jess, že keby priviedla dcéru o dve hodiny neskôr, bola by mŕtva. „Je zdrvujúce, keď vidíte svoje dievčatko na jej desiate narodeniny ležať v nemocnici po pokuse o samovraždu. Ja nechcem pochovať svoje dieťa!“ Oznámila zúfalá matka.