VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Baranov čaká prehra v láske, Kozorožci zhoria vášňou

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Na tento víkend vám hviezdy radia, aby ste si moc nevyskakovali. Pred svojím miláčikom voľte veľmi dobre slová. Má starosti a nebude dobre rozpoložený. Singles majú chuť na radovánky. Ako to dopadne? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Milí Raci, cez víkend budete na koni. Vyžaruje z vás sexappeal a hviezdy predpovedajú úspech. Budete mať z čoho vyberať. Piatok sa ešte ponesie v pracovnom duchu, ale ďalšie dni si užijete. A čo vás čaká vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Levy, dostanete príležitosť ísť na pár dní na dovolenku. Choďte sami a prečistite si hlavu. Svojho partnera tým popostrčíte k rozhodnutiu, na ktoré už dlho čakáte. Singles nemajú na zoznamovanie ani pomyslenie. Ale? Čo sa prihodí? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Cez víkend dostanete ponuku, ktorá sa neodmieta. Vo svojom vzťahu ste ako na hojdačke. Nečakajte až zahrmí. Hviezdy vám pomáhajú v milostných krokoch. A s kým si budú skvele rozumieť singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Váhy, budete sa musieť pobiť o svoju lásku. Máte ale predpovedaný úspech. Vaša konkurencia si v tomto prípade ani neškrtne. Všetko bude vo vašich rukách. A ako sa vám bude dariť vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí Škorpióni, aj keď ste inokedy vášniví a sexuchtiví, cez víkend žiadnu slávu v sexuálnom živote neočakávajte. Ste vyčerpaní z práce a na vašom milostnom živote sa to podpíše. A čo singles? Budú na tom rovnako? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

 STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, váš miláčik vie, že radi nakupujete, ale robí mu to vrásky na čele. Mali by ste urobiť kompromis, inak z toho doslova zošalie. Z čoho sa budú podlamovať nohy nezadaným a čo ich čaká? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Cez víkend zahorí vaše telo veľkou túžbou. Medzi vami a vaším partnerom je všetko zaliate slnkom a vo vašom vzťahu preskočí dávno zabudnutá erotická iskra. Len si svoj novo nabitý sexuálny život nekazte prácou. A čo singels? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnári, počas tohto víkendu budete musieť zvládnuť veľký apetít vášho partnera. Zažijete nezabudnuteľné chvíle, ale niekde vo vnútri máte pocit, že tadiaľto cesta nevedie. Čo rozbehnú singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Rybky, dostanete šancu spoznať skvelý náprotivok. Ale hviezdy varujú: Od zadaných dajte ruky preč. Trpeli by ste nakoniec len vy. Počkajte si na niekoho slobodného a úžasného. A čo bude zadaným vykonávať ich partner? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA: