Umierajúca Slovenka prehovorila o praktikách našich lekárov. Jej príspevok zdieľali tisíce Slovákov!

Možno ste sa aj vy niekedy ocitli v situácii, keď ste pocítili čo to je skutočné zúfalstvo, ale určite to nebolo také hrozné ako moment, v ktorom sa ľudia dozvedia o zákernej chorobe, ktorá im umožňuje užívať si život už len pár dní a tak sa musia zmieriť s tým, že onedlho odídu.

Presne takého, pre mnohých ľudí nepredstaviteľná situácia, nastala aj v živote mladej Slovenky, ktorej lekári oznámili krutú správu a to takú, že jej zostáva už len pár dní života.

Žena sa práve kvôli tomu rozhodla porozprávať o praktikách lekárov na Slovensku. Jej šokujúce slová prekvapili mnoho ľudí a tak sa ich rozhodli zdieľať. Pokiaľ s nimi súhlasíte aj vy, neváhajte a článok zdieľajte, aby si ho prečítalo čo najviac ľudí.

Príbeh pacientky a jej sklamanie
Žena svoj príbeh zverejnila vo Facebookovej skupine „Nekŕmte nás odpadom“, ktorá sa snaží robiť osvetu v problematických oblastiach slovenského zdravotníctva.

Diagnóza mladej ženy ju dohnala až na onkologické oddelenie, kde zažila nejedno obrovské sklamanie a mnohé pochybenia zo strany lekárov. Podľa jej slov ju o život pripraví ich chyby a nie samotná choroba.

Článok pokračuje na ďalšej strane.