Veronika a Sajfa sú dvojnásobní rodičia! Prvé FOTO z pôrodnice a dve zvláštne mená!

Je z nej dvojnásobná mama. Len pred malou chvíľou sa Veronika Cifrová Ostrihoňová a jej manžel Matej „Sajfa“ Cifra pochválili radostnou správou. Stali sa z nich dvojnásobní rodičia. Ku malej Sáre, ktorá čoskoro oslávi tretie narodeniny, tentorkát pribudol braček, ktorý dostal veľmi zaujímavé meno.

Volá sa Šimon, no do vienka dostal aj druhé meno: “…a z troch sa stali štyria. Šimon Koloman Cifra, 19.8.2022,” napísala celé meno sama hrdá mamička ku spoločnej fotografii priamo z pôrodnej sály. Zaujímavé je, že Veronika nerodila na Slovensku, ale v pôrodnici v Brne. Najmä na hrdom ockovi je vidieť dojatie a šťastie. Pozrite sa, aké je z nich krásna rodinka:

Vyznanie čerstvého dvojnásobného otecka
„Jeden z najsilnejších zážitkov môjho života ak nerátam aj moje prvé sväté prijímanie. Pred pár hodinami som po druhýkrát zažil zrod života a vidieť niečo také je neopísateľné. Vy muži, ktorí ste videli vaše ženy rodiť, vzdychať a siahať si na absolútne dno svojich síl viete presne o čom hovorím. Život je magický vesmírny ukáz a vďaka našim ženám máme my muži máme tú možnosť tú mágiu zblízka pozorovať. Takže nabudúce ak budú nejakí starí bieli páprdovia rozprávať v mene Ježišovom či Mohamedovom o tom čo má a nemá žena robiť so svojím telom tak ich v metaverse prinútim rodiť cez ten ich malý pipík. Vitaj Šimon na svete! Tvoja matka je BOHYŇA na to pamätaj. ĽÚBIME ŤA,“ napísal šťastný dojatý ocko na svojom Instagrame.

FOTOGALÉRIA: