VIDEO: Jankovská pred súdom takmer SKOLABOVALA: Plač a trasenie tela!

Na piatok bol naplánovaný súd v kauze Fatima, ktorá trvá 20 rokov, pričom dnes už nevinný Ondrej Janíček skončil po rozhodnutí exsudkyne Jankovskej na 15 mesiacov za mrežami. Pred sudcu sa prišiel ráno postaviť nielen podnikateľ Janíček, ale aj Robert Krajmer s právnikom Marekom Parom.

Peter Vasko sa na pojednávanie nedostavil s vysvetlením, že v rodine majú ochorenie Covid a povolil proces v jeho neprítomnosti. Samosudca napokon podľa informácií Plusky uviedol, že Jankovskej nebolo včas doručené predvolanie, a tak je pojednávanie prerušené do 7. septembra s ďalšími termínmi 13. októbra a 6. decembra.

Prítomných však najviac šokoval Jankovskej príchod na súd. Bývalá štátna tajomníčka pred budovou takmer skolabovala a podopierať ju musel jej právny zástupca Peter Erdős. Niekdajšia nominantka Smeru sa rozplakala a začala sa celá triasť. Pred pojednávaním si neďaleko od nej sadol podnikateľ Janíček, čo podľa portálu tiež neniesla dobre. Jankovská má aktuálne poberať invalidný dôchodok a údajne sa obáva opúšťať svoj byt.

VIDEO: