Samovražda Bartošovej († 48): V telefonáte bol ukrytý odkaz!

Z toho až mrazí! Iveta Bartošová († 48) veľmi dobre vedela, kedy a ako ukončí svoj život. Potvrdzuje to aj jej matka Svatava Bartošová (79) vo svojej spovedi.

Písalo sa 28. apríla 2014. O 16 hodine a 30 minúte volala mamička Svatava svojej dcére Ivete. Telefón nikto nebral. Po polhodine zvonil pani Bartošovej telefón. Bolo to Ivetine číslo, ozval sa ale speváčkin manžel Josef Rychtář (60).

Prestávala hovoriť…

„Ivetka je unavená, pretože varila, tak si išla ľahnúť. On vraj ide do mesta na nákup, že Ivetka má chuť na rybu, tak jej ju jede kúpiť, a že mi okolo pol ôsmej zavolajú, „hovorí Svatava Bartošová v práve vychádzajúce knihe Moja dcéra Iveta autorov Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila.

A to sa aj stalo. „Ivetka bola úplne v pohode, nebola opitá, všetko bolo v poriadku. Už som totiž po tých rokoch spoznala, keď mala niečo v sebe. Navyše si predo mnou dávala pozor, a keď vedela, že mi bude volať, tak by predtým určite nepila, ale neviem, či jej on nedal nejaké prášky. Síce hovorila pomaly, bola unavená, ale bavila sa normálne, „opisuje pani Svatava.

Článok pokračuje na ďalšej strane…