Lucie Bílá ukázala, ako žije: Luxusná vila za 1,5 milióna eur!

Veľa miesta ale nezostáva na oblečenie. „Asi som tak úplne nevychytala skrine, pretože už mám kostýmy všade. Vo všetkých skriniach. Zabrala som všetky, už aj stenovú, “ prezradila so smiechom eXtra.cz už skôr.

Svoju izbu mal v dome aj speváčkin syn Filip Kratochvíl (27), ktorý ale dávno zamával krídlami a vyrazil do sveta. Bíla ale na ocot nezostala, o panstvo sa delí s priateľom Radkom Filipim (38).

Nerada sa len tak váľa pri televízii, aj keď obývačka jej k tomu poskytuje dostatok komfortu. Veľa času tak trávi v pracovni, z ktorej pôvodne zamýšľala urobiť detskú izbu. „Boh mi ale dal jedno dieťatko, takže som si tu druhú izbu zobrala. Mám tu všetko, čo potrebujem pre svoje koníčky, “ zverila sa speváčka v relácii Môžem ďalej na TV Barrandov.

„Mám tu knižky o tom, čo sa ako vytvára, mám tu svoje zbierky gombíkov, mám tu pracovníčku, kde robím ružence, ktoré predávam na svojich koncertoch. Mám tú škatule plné priadzí, mám tu proste všetko, čo potrebujem, keď potrebujem robiť niečo iné ako spievanie, “ dodala.

Pozrite sa v galérii, ako to vyzerá u Lucie Bílej doma!

FOTOGALÉRIA: