Svoju nevlastnú dcéru mal viesť k oltáru. Tá ale urobila niečo, čo nevie doteraz predýchať…

Žijeme v dobe, keď je úplne bežné, že deti vyrastajú v neúplnej rodine a musia sa zoznamovať s novými partnermi svojich rodičov. Nájdu sa však aj také prípady, keď nový rodič miluje dieťa svojho partnera natoľko, akoby bolo jeho vlastné.

Príbeh muža, ktorý vám dnes prinášame, je práve jedným takým. Miloval svoju novú ženu i jej dcéru nadovšetko na svete. A práve preto, že jeho nevlastná dcéra nikdy svojho otca nepoznala, snažil sa jej byť tým najlepším otcom, a to ako po citovej stránke, tak aj po materiálnej.

„Moja nevlastná dcéra mala mať onedlho svadbu a ja ako otec som sa na tento deň veľmi tešil. S manželkou dlhé dni nehovorila o ničom inom a ja som jej šťastie zdieľal s ňou. Dcéra nedávno doštudovala vysokú školu, čo pre mňa bolo veľmi finančne náročné, ja som však chcel pre ňu len tú najlepšiu budúcnosť.

Tak sme sa s manželkou dohodli, že jej kúpime auto, aby pre ňu cesta do školy bola čo najpohodlnejšia. Ani sme jej nenútili chodiť do práce, chceli sme, aby sa čo najviac venovala škole a nerozptyľovala sa dochádzaním na brigády. Všetko plynulo tak, ako malo a do svadby zostávalo už len pár dní, keď sa pred dverami nášho domu objavil jej biologický otec.

Článok pokračuje na ďalšej strane…