Zuzana Plačková v slzách: Konečne prezradila pohlavie bábätka!

Zuzana Plačková sa krátko po oznámení tehotenstva vyjadrila, že pohlavie očakávaného bábätka sa chce dozvedieť až v lete počas shower párty.

Doteraz tak ľudia iba tipovali, či sa v brunetkinom brušku ukrýva dievčatko alebo chlapček – napríklad teória speváčky Daniely Nízlovej hovorila o jasnom chlapčekovi.

Veľký deň je zrazu tu a v piatok už od prebudenia Zuzanou lomcovali emócie. ,,To je v poriadku, že od rána revem? Ja sa tak teším… strašne,“ prihovorila sa k fanúšikom so slzami v očiach podnikateľka. Tá sa na dôležitú udalosť krásne vyfintila, pričom make-up i vlasy zverila do rúk odborníkov.

Patrične sa, samozrejme, nahodili aj budúci otecko a všetci pozvaní hostia. Spoločne so Zuzkou oslávili jej nedávne 31. narodeniny a zároveň sa oboznámili s tým, či budú Strauszovci svoje dieťatko obliekať do modrej alebo ružovej farby.

Dychberúcu slávnosť mala na starosti agentúra, ktorá sa postarala o to, aby bolo prekvapenie čo najkrajšie. V do detailov vyzdobenej nádhernej záhrade s jazierkom sa Zuzana a René dozvedeli, že sa stanú rodičmi chlapčeka, pri čom neskrývali obrovskú radosť a dojatie. Influencerka už pri čarovnom videu stihla oznámiť aj to, že dostane netradičné meno Dion.Srdečne gratulujeme!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)