Pamätáte si ešte na Rebi z Farmy 12? TAKTO teraz vyzerá Rebeka po Farme!

Na markizáckej Farme sa dal Henrich Kuľko najprv dokopy s Nikolou Fridrichovou a po jej odchode hneď skončil v posteli s Rebekou Hlavatou. tento vzťah pokračoval aj mimo kamier a pokračuje do dnes!

Rebeka Hlavatá na Farme najprv laškovala s Erikom Zahorjanom, no po odchode Nikoly Fridrichovej zaujala jej miesto po boku Henricha Kuľka. A to všetko sa dialo, kým vonku na ňu čakal jej priateľ.

Len prednedávnom sa zatvorili brány za reality šou Farma 13, ktorej účastníkov majú diváci TV Markíza čerstvo v pamäti. Avšak spomínate si ešte na Rebeku Hlavatú z 12. série?

Rebeka Hlavatá zažila na Farme veľké poníženie. Hoci vyhrala s Heňom duel, za porušovanie pravidiel ju zo šou vyrazili.

Rebeku nekompromisné oznámenie šokovalo. ,,Škoda, že sa to riešilo takto, že som sa k tomu nemohla ani vyjadriť. Jednoducho, zober sa a odíď z arény,“ priznala vo Farme Xtra. Šmahel chcel ale vedieť, prečo vlastne pravidlá porušovali? ,,Kvôli Erikovi, pretože všetko mu trvalo pol dňa. Fajka, tabak, cigarety. Tak sme si s Heňom povedali, že si po to pôjdeme. Ale no, hej, špacírovali sme ako duelanti po celej Farme dosť…“ priznala zahanbene.

Temperamentná kráska, ktorá tvorí zaľúbený párik s kolegom zo statku Henrichom Kuľkom, teraz zmenila vizáž.

Článok pokračuje na ďalšej strane.