Takto vyzerá jediná žena ktorú Patrick Swayze miloval celý život. Bola pri ňom až do poslednej chvíle.

Keďže sa Lisa odmietla vzdať Patrika, chcela byť pri ňom čo najbližšie. Neskôr sa vzali, a preto že nemali žiadne problémy začali snívať o deťoch.

Bohužiaľ, tento sen sa im nesplnil a Lisa dva krát potratila. Však na to začal Patrik piť, fajčiť a vyskúšal aj drogy. Niektorých návykov sa zbavil, ale fajčiť prestal vtedy, keď sa dozvedel o svojej diagnóze. Tá znela rakovina.

Keďže ochorenie bolo vo štvrtom štádiu, správa bola tak šokujúca, že ešte v roku 2008 sa zúčastnil posledného natáčania seriálu, kde hral agenta FBI.

V tomto období medzi prácou absolvoval aj chemoterapiu. Na zlepšenie svojho vlastného zdravia konzumoval bielkoviny, na odporúčanie lekárov. Avšak ochorenie bolo v pokročilom štádiu.

Klikni pre zväčšenie.

Napriek tomu bol Patrik trpezlivý, ale lieky proti bolesti neužíval. Okrem svojej práce na seriále, spolu s manželkou písal aj memoáre.

Rád opisoval seba samého ako “divokého človeka“. Chcela toho v živote prežiť čo najviac, pretože ako zvedavý človek chcela porozumieť všetkému. Avšak Hollywood neodpovedal na jeho potreby. Po skončení natáčania odišiel na ranč, kde ho ochorenie začalo pomaly pohlcovať.

Jeho milovaná manželka bola po jeho boku aj tento krát až do poslednej chvíle, teda až do jeho smrti. Láska, ktorú obaja preukazovali navzdory ťažkostiam a životným skúškam vyvoláva aj dnes radosť a rešpekt.

Pre Patrika bolo ťažké toto obdobie, ale pre Lisu bolo dvojnásobnou skúškou. Napriek tomu, obaja boli odvážni snažili sa neukazovať navonok svoju bolesť.

Fotogaléria: