ZNÁMA SLOVENKA TOTÁLNE ŠOKUJE: V minulosti FACKA Matovičovi a teraz ohlásila NÁVRAT do politiky!

Annu Belousovovú netreba nikomu predstavovať. Belousovová, ktorá sa k politike aktívne vyjadruje na sociálnej sieti, teraz prekvapila svojich priaznivcov a ohlásila veľký návrat prostredníctvom komunálnych volieb. Začala už aj so zbieraním podpisov.

„Keďže som sa rozhodla kandidovať v komunálnych voľbách a aj do VÚC ako nezávislá kandidátka, hľadám aktivistov z okresu Čadca na pomoc pri získavaní podpisov a volebnej kampani,“ napísala najnovšie Belousovová. Je teda jasné, že sa nerozhodla rovno pre vrcholovú politiku, ale svoju budúcnosť vidí v pomoci svojmu regiónu.

Belousovová vstúpila do SNS v roku 1990. O 9 rokov neskôr sa stala dokonca jej predsedníčkou. Najznámejší šéf národniarov si preto v roku 2011 založil Pravú SNS. Už v roku 2013 sa však vrátil do pôvodnej strany, političku nahradil v jej vedení a ona sa stala podpredsedníčkou. V roku 2011 bola zo strany vylúčená pre kritiku Slotu. Hneď na to založila novú národne orientovanú politickú stranu Národ a spravodlivosť. Poslankyňou bola v rokoch 1998 až 2002 a 2006 až 2012.

FOTOGALÉRIA: