Plačková v slzách: Dieťa vraj počali v najhoršej možnej situácii, kvôli zdravotným problémom skončila v nemocnici!

„O bábätko sme sa snažili skutočne veľmi dlho, ľudia, ktorí nás poznajú, o tom vedia. Zadarilo sa nám počať v najhoršej možnej našej životnej situácii, o ktorej všetci viete,“ zmienila incident z minulého novembra, kedy do jej domu v rámci protidrogovej akcie vtrhla zásahovka.

„Zadarilo sa nám hneď pár dní potom. Ja som ani neverila, že keď som si urobila ten test, že to vlastne… sa to stalo, pretože sme sa veľmi, veľmi dlhý čas snažili o bábätko a nešlo to. A práve ten život nám nadelil toto šťastie skutočne v najhoršej životnej situácii, ktorú sme doteraz zažili. A je to niečo úžasné,“ povedala Zuzana Plačková s trasúcim sa hlasom a slzami v očiach na utorkovom videu.

„Aj preto sme to chceli držať v tajnosti, ale jednoducho to nevyšlo.“ S tým, že je tehotná, pôvodne ešte na verejnosť vyjsť nechcela. Reagovala však na veľké množstvo otázok od médií na túto tému. „Niekto nás jednoducho zapredal, niekomu 150 euro stálo za to, aby nás natrel,“ povzdychla si v instastories.

Okrem toho spomenula, že jej už chodia najrôznejšie ponuky spolupráce s najrôznejšími firmami vyrábajúcimi detský tovar, napríklad kočíky či postieľky. Tie však rázne odmietla s tým, že ako ona, tak aj jej manžel zarábajú nemalé peniaze, a sami majú jasnú predstavu o tom, ako vybaviť svojmu budúcemu dieťatku izbičku. Rozhodne teraz nechcú byť „šikanovaní“ firmami v rámci platenej reklamy – hoci to v podstate až doteraz ako influencerka robila.

„Ak nás chcete podporiť, tak kupujte naďalej moje produkty. Ja si potom určite z toho niečo pekné pre bábätko kúpim,“ povedala s úsmevom verejnosti, aby radšej investovali svoje peniaze do nákupov napríklad jej kolagénu či balíčka s tovarom s CBD.

Podľa zdroja slovenského denníka Nový Čas by Zuzana mala byť v dvanástom týždni tehotenstva. To, že je v inom stave, zistila na dovolenke v Mexiku, kam dvojica utiekla krátko potom, čo boli pustení na slobodu.

Po návrate z exotiky sa mala táto bývalá playmate objaviť v nemocnici v Malackách kvôli bližšie nešpecifikovaným zdravotným problémom. „Už pár mesiacov mám nejaké problémy, o ktorých nehovorím verejne. Musím ležať, pretože keď dlho stojím na nohách, je mi na omdletie. Takže budem ležať, kým sa nedá všetko dohromady,“ hlásila vtedy tajomne. O tom, že tieto problémy spôsobuje nový život, čo jej rastie v tele, však v tom čase ani nemukla… Svojim priaznivcom to oznámila až prostredníctvom dojemného videa.

FOTOGALÉRIA: