Vlna nenávisti voči tehotnej hviezde SuperStar: Vyhrážky smrťou a fotky detských rakiev!

Dominika, ktorá je od januára tohto roku vydatou pani, priznáva, že niečo podobné vlastne mohla čakať. „Riziko som si uvedomila ešte pred tým, než som to zverejnila a išla do toho s tým, že aj také veci prídu, ale … aj tak ma to proste neprestáva udivovať.

Čo dáva nám ľuďom právo takto nenávistne odsúdiť druhého človeka a bodnúť ho na to najcitlivejšie miesto? “ Žasne speváčka, pre ktorú je bábätko, čo nosí pod srdcom, skutočne vymodleným dieťaťom. Až do veselice bola pannou a počať sa jej podarilo až niekoľko dlhých mesiacov potom, čo svojmu manželovi povedala svoje „áno“.

„Čo ma však zarazilo najviac? Že mi to dokázali písať ženy. Mnohé z nich boli iste aj matkami – aspoň podľa fotiek. Čo zlého som im urobila, aby mi vypisovali tieto nechutnosti a priali mne a môjmu dieťaťu len to najhoršie? “ čuduje sa Dominika.

„Boh mi dal slobodnú vôľu rozhodovať sa a túto slobodnú vôľu mi nikto nevezme. Vždy som plávala proti prúdu. Už som si vypočula nenávistné poznámky pre moju vieru, pre môj čistý vzťah s mojím manželom a podobne.

Moje svedomie je však čisté a dokážem sa každý večer s úsmevom pozrieť do zrkadla. A vás chcem poprosiť len o jedno – buďte k sebe ak ľuďom okolo vás láskaví. Táto doba je ťažká, tak si ju nerobme ešte ťažšou, “ apeluje na svojich followerov.

FOTOGALÉRIA: