Mamička odhalila spôsob, ako ušetriť stovky eur: Mali by ste na to žalúdok?

Sympatická Stacey Cole pochádza z amerického štátu Utah, kde spoločne s manželom vychováva štyri deti. Už od detstva bola vedená k skromnosti a veľkej úcte k veciam, čo sa snaží naučiť aj svoju početnú rodinu. Keď ale zistíte, akým spôsobom si tmavovláska dokáže ušetriť stovky dolárov mesačne, možno ostanete trochu v šoku.

Na prvý pohľad úplne obyčajná žena, no keď ju spoznáte bližšie, môžete uvidieť matku štyroch detí, ktorá našla spôsob, ako milovanej rodinke dopriať čo najviac.

Stacey totiž tvrdí, že už od mala ju otec viedol k tomu, aby si vážila absolútne všetky veci, čo neskôr pretavila aj do vlastnej výchovy.

Tvrdí, že jej rodina vie ušetriť mesačne od 50 do 300 eur, ktoré potom môžu použiť napríklad na zábavu a obľúbené zábavné tričká pre deti. „Niektoré veci predávam na garážových predajoch, niektoré cez internet. Niektoré veci, ktoré nepoužijeme dokonca darujem, pretože ich môže využiť niekto iný,“ vysvetlila. “

Veľa som toho už venovala charite a potravinovým bankám, veci rozdávam aj priateľom a rodine, ktorí občas majú aj špecifické požiadavky na to, čo im mám pohľadať,“ povedala Stacey. Ako k nim ale príde?

Článok pokračuje na ďalšej strane.