Perfektný trik na prípravu rezňov: Pridajte do strúhanky túto surovinu a budú oveľa chutnejšie!

Chystáte na neďeľný obed obľúbenú klasiku – rezne vyprážané v trojobale? Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému budú rezne ešte chutnejšie, než kedykoľvek predtým.

Neváhajte a vyskúšajte to, koniec koncov toto vylepšenie používajú aj profesionálni šéfkuchári v najlepších reštauráciách.

Červenú papriku a chilli lupienky

Pokiaľ máte radi trošku ostrejšie rezne, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilly lupienky. Môžete tak pripraviť výborné „diabolské rezne“.

Maslové sušienky

Na Slovensku sa rezne podávajú takmer vždy potreté maslom. Pokiaľ chcete dodať rezníkom vábivú vôňu aj bez masla, stačí, keď do strúhanky jednoducho prisypeme trochu namletých maslových sušienok. Rezne budú krásne voňať maslovou arómu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…