Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila fotografiu zo súkromia a toto si hneď všimnete. Je ako obyčajná žena!

Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová sa na sociálnych sieťach pochválila svojím nádherným psom. Popis pri fotkách bol však špeciálny.

Je verejne známe, že hlava SR nebýva v Bratislave, ale do hlavného mesta dochádza každý pracovný deň zo svojho domu v Pezinku. Na tomto pozemku sa každý deň hrá jej chlpatá štvornohá láska, ktorá je na svete už rok. „Leon, náš labrador, najmladší člen domácnosti, dnes oslavuje prvé narodeniny.“

„Je to naše vždy dobre naladené zlatíčko. Napriek tomu, že má iba rok, je to veľký pes, nie iba svojím už takmer dospeláckym vzrastom.“ Ako pokračovala, Leon má v sebe nepodmienenú lásku, teší sa už vtedy, keď pri ňom niekto je a raduje sa z prítomnosti. „Tým je pre všetkých členov našej rodiny veľkým učiteľom.“ Prezidentka uverejnila medzi fotkami aj také, keď bol Leon ešte len malé šteniatko, ktoré sa zmestilo do jednej ruky.

„Aj v období izolácie nás vytiahol na prechádzky a do prírody. Napriek veľkej kope chlpov doma ani na chvíľu neľutujem, že sa stal už neodmysliteľnou súčasťou nášho rodinného života. Dúfam, že aj Leon je šťastný s nami,“ vyjadrila sa prezidentka Čaputová.