Matovičova sestra opäť zostra reaguje: Tvrdé slová o vyšetrovaní smrti Lučanského!

Slovenské médiá našli na sociálnych sieťach aj sestru Igora Matoviča, o to šokujúcejšie bolo zistenie, že sa o politických špičkách nevyjadruje práve lichotivo.

Sestra Igora Matoviča Zuzana je známa tým, že si rada kopne aj do svojho brata či jeho vlády. Tentokrát si na mušku vzala zamotaný prípad samovraždy policajného exprezidenta Milana Lučanského. Ako inak, opäť bez servítky a poriadne zostra. Najprv ich nazvala “vydieračskou bandou”, neskôr im odkázala, že sa “môžu hanbiť”.

Do médií prednedávnom unikla zdravotná správa Milana Lučanského o prvom incidente vo väzbe. Vtedy rezort spravodlivosti tvrdil, že išlo o nehodu. V dokumente, ktorý nemal uzrieť svetlo sveta sa ale píše napríklad o zlomení Lučanského obočnicového oblúku či krvnej zrazenine okolo oka či oku vtlačenom do očnej dutiny. Následne na to sa šéf rezortu obrany Jaroslav Naď rozhodol cez sociálne siete dolapiť vinníka stojaceho za uniknutým záznamom. Vyzval tak kohokoľvek, kto vie o odcudzení citlivých informácií, aby bonzol ich zlodeja.

Prípad vzbudzuje viacero otáznikov a krúti nad ním hlavou aj sestra premiéra Zuzana. Tá zaspomínala na dávnejšiu kauzu a rozpráva o dvojitom metri.

Článok pokračuje na ďalšej strane.