Januárový HOROSKOP LÁSKY 2021: Vodnára čaká vášnivá cesta, Býka hlboká pravda

Január je síce ľadovým mesiacom, ale vo svojom význame je jasný a zrozumiteľný. Do vzťahov prináša pravdu a sústredí sa na to, aby boli ľudia šťastnejší. Na niektorých zrodencov čakajú vzrušujúce objavy, iní sa zase naučia byť úprimnejší.

Ako bude vaša láska v januári vyzerať? Ktoré znamenie rozšíri svoje obzory? A ktoré sa zamiluje? To sa dozviete v našom januárovom HOROSKOPE LÁSKY!

BARAN (21. 3. – 20. 4.) Milí Barani, v tomto mesiaci vyjadríte vo vzťahoch vlastnú originalitu. Podporíte skúmanie vlastnej sexuality a so svojou drahou polovičkou vyrazíte za dobrodružstvom. Hviezdy žiadajú, aby ste k sebe boli úprimní a vylepšili komunikáciu medzi vami a vašou láskou. A čo hviezdy predurčili nezadaným? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Milí Býci, nebojte sa veľkých emócií. Je zrejmé, že medzi vami a vašou láskou dôjde v januári k hlbokým pravdám. Choďte s prúdom, kým sa nedostanete k autentickej komunikácii. Vaše intímne spojenie by malo byť dôvernejšie. A ako na tom budú singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.