Objavilo sa ďalšie video: Andrea Verešová a Daniel Volopich ďalej bojujú s nahotou

Počas Vianoc začalo internetom kolovať video, na ktorom má modelka Andrea Verešová (40) údajne súložiť so svojím manželom Danielom Volopichom (56). Namiesto pokojných Vianoc tak začali manželia riešiť, kto za vypustením záberov stojí a obaja svorne tvrdia, že ide o odporný podvrh.

Filmový kritik František Fuka (52) na svojich stránkach upozornil, že hotelovú izbu, v ktorom bol údajný takzvaný deepfake natočený, sa nápadne podobá záberom z videa, ktoré modelka mala mať ešte nedávno na svojom profile na Instagrame.

Internetom koluje erotická nahrávka, na ktorej má Andrea Verešová vyvádzať v posteli so svojím manželom Danielom Volopichom. Manželia tvrdia, že sa jedná o podvrh, takzvaný deepfake, a že vyplatia 50 tisíc eur tomu, kto im pomôže vypátrať autora montáže a toho, kto video šíri.

„S poľutovaním musím konštatovať, že sa objavilo video, ktoré má za cieľ poškodiť a zdiskreditovať ma aj môjho manžela. Rozhodli sme sa preto podať trestné oznámenie a zároveň požiadať verejnosť o pomoc v hľadaní autora a šíriteľov tejto nechutnej videomontáže. Za poskytnutie informácií vedúcich k dolapeniu páchateľa ponúkame 50 000 eur, “ napísala si Andrea Verešová na Instagram krátko potom, čo bolo video vypustené do sveta.

Článok pokračuje na ďalšej strane.