Z bezdomovkyne a matky, ktorá prišla o syna MILIONÁRKA! Takto sa jej to podarilo!

Život je nevyspytateľný! O tom vie aj mamička, na ktorú sa valila jedna katastrofa za druhou. Vanessa Ogden Moss (42) prišla kvôli rakovine o syna († 5), následne zostala bez strechy nad hlavou a mala duševné problémy. Napriek tomu sa stala milionárkou.

Príbeh Vanessy Ogden Moss sa stáva skvelou inšpiráciou pre všetky matky ocitajúce sa z rôznych dôvodov na dne. Žena, ktorá kedysi o všetko náhle prišla, dnes zarába v priemere 25 tisíc libier za deň a jej majetok dosahuje miliónové hodnoty.

42-ročná žena pochádzajúca z malého grófstva Derbyshire v Anglicku si v živote prešla hotovým peklom. Pred rokmi totiž prišla o milovaného syna, ktorý v piatich rokoch podľahol zriedkavému typu rakoviny. Následne sa odsťahovala od partnera a prespávala u kamarátov na gaučoch.

Svoj smútok sa rozhodla preniesť do motivácie ostatných a vybudovala si svoju vlastnú spoločnosť. „Odišla som zo školy bez diplomu, bola som tehotná a mladá. Mala som tri deti a bola som doma bez nejakých zručností. Našťastie som mala počítač a prístup na internet.“

Článok pokračuje na ďalšej strane…