Utajovaná pieseň Karla Gotta a Kryštofa vám spôsobí zimomriavky. Dojímavé zábery vás dostanú!

Napriek tomu, že československá hudobná legenda už nie je medzi nami viac ako rok, meno Karel Gott je podpísané pod viacerými skladbami, ktoré vyšli po jeho smrti.

Karel Gott bol velikánom európskej hudobnej scény, pričom osudnou sa mu stala akútna leukémia. Kým oceňovaného hudobníka rešpektovalo množstvo kolegov zo sveta šoubiznisu, fanúšikovia ho neustále podporovali ako pri boji s chorobou, tak aj v tvorbe. Na sklonku života spojil maestro svoje sily so spevákom Richardom Krajčom, ktorý pre neho napísal jedinečný hit Srdce nehasnou.

Najnovšie sa opäť spája s Richardom Krajčom a skupinou Kryštof – v januári 2019 totiž všetci spoločne nahrali nádhernú vianočnú pieseň s príznačným názvom Vánoční. Jej čas však prišiel až teraz!

Nesmrteľná ikona domácej hudobnej scény odišla na večný odpočinok už pred viac ako rokom, avšak zlatý slávik ostáva večne živý vo svojej tvorbe. Aj keď sa mohlo zdať, že posledným singlom Karla Gotta bola skladba Jdi za štěstím, vydaná pred približne troma mesiacmi, opak je pravdou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.