Jasmina už má toho plné zuby: Toto je dôvod prečo s Rytmusom skrývajú tvár syna!

Je to už vyše rok, čo na svet prišiel syn Jasminy Alagič (31) a Rytmusa (43) Sanel. Takmer rovnako tak dlho už sa fanúšikovia pýtajú, prečo ešte nevideli chlapčekovu tvár. Nátlak okolia už sa zrejme nedal vystáť a Jasmina na sociálnej sieti vysvetlila, čo ju a jej manžela vedie k tomu, aby skrývali synovu tvár.

Zverejňovať alebo nezverejňovať zábery svojich detičiek na internete? S touto otázkou sa pasuje množstvo mamičiek – zatiaľ čo jedna strana hrdo publikuje jednu snímku za druhou, tie ostatné dámy sa radšej tešia z pohľadu na svoju ratolesť za zatvorenými dverami. Predovšetkým z hľadiska ich bezpečnosti.

Keď sa rapperovi Rytmusovi a Jasmine Alagič narodil malý Sanel, gratulovalo im veľa fanúšikov. Tí sa však časom začali vypytovať, prečo ešte nevideli chlapčekovu tvár, ktorú rodičia na fotkách tak úzkostlivo schovávajú.

Táto otázka sa opakovala tak často a nátlak na novopečenú mamičku bol tak veľký, že sa rozhodla na ňu odpovedať. Moderátorka sa svoj názor rozhodla povedať na rovinu!

Článok pokračuje na ďalšej strane.