Aneta Parišková naďalej bojuje s rakovinou. Po transfúzii však zverejnila smutnú správu

 Začiatkom mája sa Aneta Parišková (47) verejne zverila s ťaživým tajomstvom a priznala, že bojuje s rakovinou. Počas niekoľkých mesiacov sa život statočnej moderátorky i jej rodiny úplne obrátil naruby… Moderátorka Aneta Parišková je onkologickou pacientkou, jej diagnóza znie Non-Hodgkinov lymfóm.

Jojkárska bojovníčka absolvovala operáciu, prišla o vlasy a za sebou má i sériu chemoterapií. Len nedávno prehovorila o tom, že dokončila už šiesty cyklus, počas ktorého musela byť znova hospitalizovaná.

Ťažký boj ale nevzdáva a okrem rodiny a jej najbližších ju podporujú aj tisícky fanúšikov, ktorých prostredníctvom sociálnej siete pravidelne informuje o tom, ako sa jej darí.

So všetkými ľuďmi, ktorí ju sledujú na Instagrame, sa pravidelne delí o radosti, ale aj starosti svojho života. Úprimne hovorí o tom, ako sa s rakovinou vyrovnáva, ale aj o tom, čo práve prežíva. Mnohých ľudí veľmi zasiahlo, keď zdieľala fotografiu, kde jej jej manžel musel oholiť hlavu v dôsledku chemoterapie, ale napríklad aj motivovala mnohých ďalších ľudí, keď nastúpila do práce. Teraz sa však so svojimi sledovateľmi podelila so smutnou správou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.