Ďalší premiérov prešľap? TENTO detail vám ihneď UDRIE do očí!

Odpútavanie pozornosti či reklama na budúcu firmu premiéra – aj takto by sa dali v rýchlosti zhrnúť negatívne komentáre jedného z posledných príspevkov Igora Matoviča. No po dlhej dobe bolo ich množstvo minimálne a navrch mali pochvaly a komplimenty. Čím si svoje facebookove publikum získal predseda vlády tentokrát?

Je pravda, že bývalá Ficova vláda síce vystupovala podľa presných politických pravidiel s dokonalou noblesou, a pozrite, ako dopadli. Igor Matovič je na druhej strane viac “obyčajnejší”, ľudia si ale postupne všímajú, že je obyčajný až príliš…

Počas svojej činnosti v politike Igor Matovič niekoľkokrát prekvapil nedbalým, šokujúcim a aj ležérnym štýlom, ktorý sa len tak v diplomacii nevidí. Už sme si nejako zvykli a nikto teda absolútne nerieši, keď sa predseda vlády ukáže bez viazanky, v rifliach alebo dokonca vo voľnom tričku so širokým a výrazným nápisom FICO CHRÁNI ZLODEJOV.

Stretnutie s bieloruským veľvyslancom síce dopadlo vcelku fajn, avšak na fotografii udrel Slovákom do očí jeden detail, ktorý sa veru nedá prehliadnuť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.