Vzťah Meghan a Harryho je v troskách, rozvod je na spadnutie!

„Meghan vraj od neho zase odišla po tom, čo sa dozvedela, že Harry tajne rokuje o ukončení ich kráľovského vyhnanstva. Kričala na neho, že sa môže vrátiť, ale ona a Archie zostanú v Amerike!“

Harry bol správaním manželky zničený! „Vojvoda zo Sussexu pripúšťa, že urobil obrovskú chybu, keď odišiel od kráľovskej rodiny.

Za Meghaninými chrbtom tajne prosil vojvodkyňu Kate, manželku svojho brata princa Williama, aby prehovorila kráľovnú Alžbetu a jeho otca, princa Charlesa, aby ich vzali späť, „.

Meghan ale návrat nechce! Varovala Harryho, aby urobil správne rozhodnutie – mal by si vraj uvedomiť, že ak sa rozhodne zle, už nikdy neuvidí svojho syna!

Rozvodové ultimátum bolo poslednou vecou, ktorú Harry očakával, keď on a Meghan ohromili svet – a hodili palác do krízy – tým, že v januári oznámili odchod z kráľovského života.

Sen o nezávislosti sa nakoniec zmenil na nočnú moru potom, čo nevyšiel Meghanin návrat ku kariére herečky, ktorý sa uskutočnil v dokumentárnom filme od Disneyho, bol kritizovaný, a Harry zistil, že jeho jediný skutočný prínos pre budúceho zamestnávateľa je jeho kráľovský titul.

„V kráľovskej rodine kvôli vývoju udalostí všetci rieši Harryho smerujúceho k ponižujúcemu mentálnemu zrúteniu,“ hovorí zdroj. „Je mučený, celé jeho ja sa delí medzi jedinou známou rodinou a ženou a dieťaťom, ktoré zbožňuje.“

„Ľudia z jeho okolia vedia, že sa cíti odrezaný a osamotený a bojí sa toho, čo by mohla priniesť budúcnosť,“ uniklo z okolia princa. „Vždy ho chránila jeho rodina, ale teraz má všetko pod kontrolou Meghan a jej ultimátum, čo Harry nedokáže zniesť!“

Podľa všetkých je najväčšou iróniou, že rozvod by urobil Harryho kráľovským príbuzným radosť. V skutočnosti to môže byť jediný spôsob, ako sa Harry môže kedy vrátiť.

Hoci princ verejne hovoril, že opustil svoje kráľovské povinnosti a sťahovanie do Ameriky bolo pre neho a jeho rodinu to najlepšie, človek blízky jeho rodine hovorí: „Harry zistil, že na druhej strane Atlantiku tráva nie je – a mohol by nakoniec stratiť všetko, vrátane svojej ženy a svojho syna. “

FOTOGALÉRIA: