Smutné správy! Obľúbená hviezda seriálu Dva a pol chlapa bojuje o život: INFARKT!

Americká herečka Conchata Ferrell (77) nedávno prekonala infarkt. Jej manžel Arnie Anderson pre portál uviedol, že hviezdu seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom stvárnila nezabudnuteľnú postavu Bertu, hospitalizovali v máji po tom, čo sa necítila dobre. Viac než štyri týždne strávila na Jednotke intenzívnej starostlivosti, keď u nej nastala zástava srdca, ktorá trvala približne 10 minút.

Conchata Ferrell (77), ktorá bola v mladosti kočka, mala podľa portálu TMZ utrpieť srdcový infarkt. Správu potvrdil herečkin manžel Arnie, ktorý uviedol, že Conchata bola hospitalizovaná už v máji kvôli tomu, že sa cítila byť chorá.

Herečkino ochorenie zrejme súviselo s infekciou, ktorú prekonala na prelome decembra a januára. Po štyroch týždňoch na Jednotke intenzívnej starostlivosti previezli seriálovú Bertu na oddelenie dlhodobej starostlivosti. Zronený manžel dodal, že Ferrell prekonala podľa všetkého infarkt, ktorý mal trvať približne desať minút a aktuálne potrebuje respirátor ako aj pravidelnú dialýzu.

Herečkin stav však má byť stabilizovaný, a zároveň má byť čiastočne pri vedomí. Ferrell vníma svoje okolie, no nedokáže komunikovať ani rozprávať. Manžel ju momentálne nemôže kvôli koronavírusovej pandémií v Amerike navštevovať na lôžku a o zdravotnom stave sa dozvedá len od sestričky.

“Bude to dosť dlho trvať, kým sa zotaví. Je to všetko neurologické. Nemôžeme nič urobiť, aby sme proces urýchlili. Len dúfame v to najlepšie,” dodáva smutne. Herečke prajeme skoré uzdravenie.

FOTOGALÉRIA: