Druhá polovica roka prinesie NEUVERITEĽNE pozitívnu zmenu aj vášmu znameniu zverokruhu, čaká na nás od júla!

Býk (21. 4.-21. 5.)
Kvôli vlastnej tvrdohlavosti si často komplikujete život zložitými až neprekonateľnými prekážkami. Tých bolo v uplynulom období až dosť. V nadchádzajúcom polroku konečne odložte tvrdohlavosť bokom a pripravte sa na uvoľnenie napätia. Vďaka tomu si budete schopní lepšie zorganizovať každodenné starosti a pozitívne nazerať na ďalšie obdobie.

Blíženci (22. 5.-21. 6.)
Cez vašu výbornú schopnosť prispôsobovať sa nečakaným okolnostiam ste mali v poslednej dobe pocit, že sa vám smola lepí na päty. Teraz vchádzate do novej fázy roku, v ktorej vás čakajú predovšetkým úspech. Aj v emočnej oblasti sa budete schopní povzniesť a začnete opäť objavovať nových ľudí a aktivity.

Rak (22. 6.-22. 7.)
Raci sa cítia veľmi dobre v spoločnosti a izolácia posledných mesiacov im nerobila dobre. Ak ste narodení práve v tomto znamení, čaká vás konečne obdobie plné radovánok, vďaka ktorému budete môcť byť zase naplno sami sebou, a budete usilovne budovať všetky zavedené aj nové vzťahy.

Lev (23. 7.-22. 8.)
Zvyčajne je váš život plný ideálov a romantiky, v nasledujúcej polovici roka však začnete naplno vnímať svoje profesionálne potreby a začnete sa k svojmu životu stavať viac realisticky, racionálne a pragmaticky.

Panna (23. 8.-22. 9.)
Zakladáte si na istote a bezpečí a vďaka opatrnosti sa vám nečakané a negatívne situácie vyhýbajú. Pre to, aby ste dosiahli úspech však budete musieť v nasledujúcich mesiacoch vyjsť z komfortnej zóny a zariskovať. Nebojte sa toho, v tomto prípade sa to určite oplatí.

Váhy (23. 9.-23. 10.)
Máte za sebou ťažké obdobie, ktorého negatívne energie sa na vás valili zo všetkých strán. Ale nezúfajte. Teraz nadchádza nové obdobie, ktoré vám ukáže, že všetko zlé je na niečo dobré. Nakoniec získate nadhľad nad všetkými problémami a zistíte, že ani ten najväčší nie je tak zložitý, aby ste ho neboli schopní hravo zvládnuť.

Škorpión (24. 10.-22. 11.)
V ďalšej polovici roka 2020 nadobudnete pocit, že môžete ľuďom viac veriť. Väčšia dôvera a schopnosť empatie nakoniec budú znamenať predovšetkým pozitívnejší prístup k vlastnému životu a sebapoňatia cez pohľad ostatných nastaví celkovo kladné vyladenie.

Strelec (23. 11.-21. 12.)
Strelci radi pozorujú svoje okolie a učia sa poznávať vlastné vnútro prostredníctvom okolitého diania. V nadchádzajúcom období budete mať veľa príležitostí na sledovanie rôznych udalostí, ktoré vám pomôžu sa orientovať predovšetkým vo vlastnom vnútri.

Kozorožec (22. 12.-20. 1.)
Ako perfekcionisti sa nikdy nie ste schopní sami so sebou a svojimi výkonmi či úspechmi uspokojiť. V novom období však získate schopnosť doceniť svoje kvality a výsledky svojej práce. Preto vás tiež čaká veľmi dobrý polrok, ​​počas ktorého sa vám podarí splniť niekoľko cieľov, o ktorých ste si mysleli, že sú nedosiahnuteľné.

Vodnár (21. 1.-20. 2.)
Hoci často vzbudzujete dojem, že sa striktne držíte svojich zásad a názorov, budete teraz schopní k ľuďom pristupovať oveľa otvorenejšie. Ďalšia polovica roka navyše prinesie príležitosť kľúčovú pre váš úspech, vďaka ktorej budete môcť prejaviť svoje intelektuálne schopnosti a talent.

Ryby (21. 2.-20.3.)
Ľudia narodení v znamení Rýb sú večnými snílkami. V ďalšom polroku sa však budete dostávať do situácií, kedy sa bude zdať, že sa všetky vaše sny môžu vyplniť. Budete mať veľa energie a osud bude hrať do vašich kariet – chyťte teda šťastie za pačesy a vydajte sa v ústrety splneniu všetkých vašich snov.