Bičan pred celým národom urazil Eriku Judínyovú: TOTO by urazilo každú ženu!

,,Ja som mal tiež ruštinárku, ale nemohol som byť do nej zamilovaný, lebo ona bola taká chlpatá ako George Michael,“ povedal Bičan a zakýval jej do kamery so slovom ,,Sabaka.“ ,,Pozdravil som ju, neviem, čo to znamená, ale určite to je pozdrav,“ pokračoval Bičan.

,,Keď si ju pozdravil slovom pes, tak tú chlpatosť si vyzdvihol,“ povedala mu Adela. ,,To je fakt pes?“ opýtal sa nechápavo Adely. ,,Sabaka znamená pes, ale to si vedel…,“ nedala sa Vinczeová. ,,Vedel,“ priznal Bičan.

Adela súťažiacim ukazovala fotky známych osobností približne spred 30-tich rokov, kedy prítomní hostia mali hádať, o koho ide.

Na jednej snímke sa ocitla aj spomínaná hviezda relácie Smotánka. Pri pohľade na ňu sa však Bičan okamžite začal tváriť, že netuší, kto tajomnou dievčinou na fotke je. “Kto je to? Roman Pomajbo?” prehodil s úsmevom prvú poznámku.

Po odhalení mena dievčaťa však markizák zašiel ešte omnoho ďalej. “Jasnéééé! Erika Judínyová. Ale tam má ešte fúzy! Erika mala fúzy,” dodal na záver.

Bývalý porotca Tvojej tváre sa ešte celú situáciu snažil zachrániť rečami o zlom svetle na fotke, no už bolo neskoro – v tej chvíli bolo všetkým prítomným jasné, že si Bičan na adresu partnerky Štefana Skrúcaného dovolil predniesť až príliš nelichotivú urážku.