Opäť sa stal otcom. Boris Kollár má jedenáste dieťa! Podobu so synom nezaprie!

Je veľmi šťastná, že jej syn je zdravý, no nie je nadšená z toho, že sa to dostalo na verejnosť. Malý Markus sa mal narodiť 7. mája. O tehotenstve nevedel poriadne nikto ani jej priatelia. Nikomu dopredu nechcela nič hovoriť. S Borisom Kollárom má vraj dobrý vzťah, ktorý sa ale týka len ich syna. Ich vzťahy sú korektné.

Boris Kollár túto informáciu zatiaľ nepotvrdil, v minulosti zároveň nevylúčil, že by sa to mohlo stať.

„Myslíte 11. dieťa? U mňa človek nikdy nevie, ani ja to nikdy neviem dopredu, je mi to prirodzenejšie ako nové topánky,“ povedal v roku 2019 Kollár pre Plus jeden deň.

Denník zároveň upozorňuje, že mamička Mirka prišla aj k novému autu Land Rover za asi 100-tisíc eur. „K autu mi, samozrejme, pomohol. To auto sme potrebovali, lebo ja mám menšie a keďže ja mám ešte dve deti, tak to auto sme potrebovali,“ prezradila.​

Nezabúdajme na obvinenia z plagiátorstva
Najnovším škandálom Borisa Kollára v politike je pravdepodobne okopírovaná diplomovka, na čo poukázala strana Spolu. Podľa nej okopíroval minimálne polovicu, v skutočnosti však pravdepodobne úplne celú prácu. Kollár argumenguje, že zhoda bola „len“ asi 25 %. Pravdou však zostáva, že sa odvoláva na register, ktorý neporovnáva jeho prácu s odbornými textami na internete, len s prácami ostatných.

„Boris Kollár vykradol turistické webstránky a odbornú prácu svojho školiteľa, ktoré v systéme nie sú. Ostatných cca 40 % tiež nevytvoril on. Zvyšok práce je totiž prezentácia regionálneho klimatického scenára pre Kysuce, ktorý vypočítal tím klimatológov a ktorý Kollár ukradol tiež. Skutočný plagiát je to takmer na 100 %,“ tvrdí Beblavý.

V rovnaký deň Beblavý odhalil, že plagiátom je aj bakalárska práca Petry Krištúfkovej, ktorá kopírovala odseky a celé stránky z internetu aj s chybami.

Kollár v reakcii povedal, že pasáže od svojho školiteľa okopíroval preto, lebo sa s jeho myšlienkami a názormi stotožnil. Kollár priznal, že urobil chybu. „Možno som aj ja urobil chybu. Prácu som obhájil, zhoda je 24 %,“ povedal Kollár s tým, že v čase písania práce mal veľa inej práce a štúdium si zľahčil. Kollár však odmieta, že by práca bola plagiátom.

FOTOGALÉRIA: