Matovič šokuje celé Slovensko! V skrinke našiel veci po Pellegrinim: Keď TO uvidíte, nepochopíte!

,,Mám v kancelárii pár skriniek a tie majú pár zásuviek. Nuž a teraz som otvoril jednu dosiaľ neotvorenú v “spálni”. A tu si pán bývalý premiér niečo zabudol. Niečo napísané po rusky, niečo o “bejbíz”, nejaký gélik vo flaštičke, nejaké kábliky. Tak, keď ho niekde stretnete, tak ho pošlite pre jeho “inštrumenty”. Trošku sa obávam otvoriť iné šuflíčky,” líder hnutia Oľano totálne šokoval ironickým odhalením súkromných záležitostí svojho politického oponenta.

Ľudia sa rozdelili na dva tábory
Zatiaľ čo pár premiérových zástancov pri pohľade na detské veci len neveriacky krútilo hlavami, druhá skupinka ľudí je presvedčená o tom, že predseda vlády to tentokrát poriadne prešvihol.

,,Fandím tejto koalícii, no nie všetko musíme vedieť a vidieť. Možno aj tieto drobnosti vás vyčerpávajú viac, ako si myslíte,” úprimne podotkol jeden z voličov, s ktorého názorom sympatizovalo viac ako 400 osôb.

,,Pelle má asi deti, zabudol nám to povedať. Alebo mu začali rásť mliečne zuby. Pozor, môžeme u neho za chvíľku zaznamenať pubertu,” zneli ohlasy z druhej strany tábora. Bez ohľadu na sympatie však faktom ostáva, že práve v období pandémie koronavírusu, kedy by sme sa ako národ mali čo najviac zomknúť, podobné ťahy na bránku súpera vyznievajú malicherne a zbytočne. Čo si o konaní našich popredných politikov myslíte Vy? Podeľte sa o názor prostredníctvom komentára na našom Facebooku!

FOTOGALÉRIA: