Biologický otec Tadeáša prehovoril: Jazdila s prázdnym kočíkom a jej frajer nosil telíčko v batohu!

Kriminalisti stále neuzavreli prípad malého Tadeáša. Matka nahlásila, že bábätko niekto uniesol aj s kočíkom. Neskôr sa priznala, že dieťa hodila do vody. Tadeášovo telo našli potápači na dne rieky.

Policajti pracujú s verziou, že Tadeáš zomrel na syndróm náhleho úmrtia, matka potom zazmätkovala a telo hodila do vody. S touto verziou nesúhlasí biologický otec. Myslí si, že výpoveď matky nie je pravdivá. Extra.cz sa vypravilo do Neratovic a urobili rozhovor s mužom, ktorý chystá pohreb svojho syna.

O úmrtí svojho syna sa dozvedel z novín. Policajti mu nevolali. Ale nemožno im čokoľvek vyčítať. Dominik S. totiž nie je zapísaný v rodnom liste. „Nezapísala ma tam natruc. Chcela robiť problémy, „hovorí Dominik o Veronike, s ktorou žil cez dva roky.

Tvrdí, že on sa snažil a dieťa chcel. Veronika ale bábätko celú dobu brala ako záťaž. „Hovoril som, nech ho dá teda mne. Moja mama ho miluje. Postarali by sme sa o neho. To ale odmietala a robila schválnosti. Ona ho nechcela, ale nechcela mi ho ani dať, „hovorí muž, ktorý pracuje ako robotník na rôznych stavbách.

Článok pokračuje na ďalšej strane.