Toto bude kráľovstvo jej dievčatka: Monika Bagárová ukázala luxusnú izbičku. Ľudí zaujal hlavne tento detail!

„Máme hotovú izbičku pre našu maličkú. Teda, bude sa musieť o ňu deliť aj s nami, pretože jej chceme byť neustále na blízku,” prezradila šťastná Monika Bagárová, ktorá tiež zverejnila niekoľko fotografií do ružovo-sivo-biela ladenej miestnosti.

Na vankúšikoch a niekoľkých veciach sú síce ešte stále štítky značky nápaditej dizajnérskej dvojice, ktorá izbičku zariaďovala, no inak je vraj všetko pripravené na príchod bábätka. „Všetky tieto prípravy sú tak krásne životné záležitosti, prinášajú toľko úsmevu a radosti! Už len aby bola v zdraví konečne s nami,” teší sa budúca mamička.

Bystrozrakým fanúšikom neuniklo, že izba okrem rôznych doplnkov obsahuje aj najrôznejšie drobnosti, ktoré môžu ľahko napovedať meno pre dievčatko. To údajne vyberal práve Makhmud, nie je teda vylúčené, že pôjde skôr o uzbecké meno než o také, ktoré je bežné pre naše končiny. Na čom sa však všetci zhodli, je, že sa bude začínať na “R” – hovorí o tom predovšetkým veľký vankúš v tvare tohto písmena na kresielku. A hádanie sa mohlo začať.

Najčastejšie tipy, ktoré brali do úvahy aj písmenká zavesené na stene, boli Rut, Ruti, Rui, Rumi, či dokonca Rumia, čo je údajne aj meno Makhmudovej matky. Samotná Monika sa však k dohadom vôbec nevyjadrila. Na to, kto (a či vôbec niekto) mal ohľadom mena pravdu, si teda budeme musieť ešte chvíľu počkať.

FOTOGALÉRIA: