Dominika Mirgová to zo seba musela dostať von: Kríza vo vzťahu? Toto povedala o svojom manželovi!

„Pracujem v štúdiu do rána a on ma re­špektuje. Aj ja som ho vždy podporovala, keď hral futbal. Ale potom prišli zdravotné problémy a prestal hrať. Ostal doma. Zrazu nemal čo robiť a spohodlnel. Robil mi manažéra, ale videla som, že nie je spokojný,“ prezradila. „Začala som cvičiť, nahrávať, malý chodí do škôlky, on len celý deň spal.

Videla som na ňom, že sa cítil menejcenný,“ odkryla Dominika Mir­gová krízu. Všetko sa časom na dobré obrátilo. „Zaujíma ho varenie. Stále pozeral videá a študoval recepty. Až mu jeden kamarát zavolal, či mu pomôže s prevádzkou. Hneď sa toho chytil a vidím, že ho práca baví. Našiel sa a je to super,“ uzavrela nadšene.

„Áno, asi je to tak, chce to čas… Keď toto zlé obdobie pominie a bude dobre, budeš sa na tom smiať, no a potom sa obzrieš okolo a zistíš, kto tu pre teba naozaj bol celý ten čas! Kto ťa v ťažkých chvíľach podržal, rozosmial a dával ti lásku každý deň! Bol rád v tvojej prítomnosti, bál sa o teba a vážil si ťa…

Až v týchto chvíľach si človek naozaj uvedomí, s kým zdieľa svoj život. Komu obetuje svoj čas. Asi by si ho nemal/a tráviť niekde, kde ťa nechcú, je to strata tvojho času, aj keď tebe sa to v tej chvíli nezdá, no to si človek uvedomí práve časom,“ začala písať k spoločnej fotke so svojim synom a manželom a mnohí ostali v šoku. Je ich manželstvo v kríze?

„Áno, občas prídu aj horšie dni, niekedy zostanú pekné iba spomienky a sny, no každý deň je začiatok niečoho nového. Haló ČAS, ja už nechcem s tebou súperiť, chcem byť s tebou kamoška a počkať si na to, kedy bude dobre s pokojom, vytrvalosťou a hrdo stáť na konci po boku ľudí, ktorí ma robia šťastnou a majú ma úprimne radi, ktorí by obetovali kvôli mne čokoľvek – napríklad obetovali svoje sny, len preto, aby som ja mohla ďalej rásť… Ak s nimi prekonáš aj zlé obdobia, urobí ťa to silnejším človekom,“ priznala.

„Som vďačná, že som živá, že som TU každý deň, vďačná za zdravú rodinu…“ dodala. A vtedy všetkým došlo, že nejde o žiadnu krízu, ale o úprimné vyznanie. Dominika si zjavne prešla s manželom aj horšími obdobiami, no všetko ich iba viac zocelilo a vyzerá to tak, že je z nich momentálne šťastná rodinka.

FOTOGALÉRIA: