Nela Slováková je stále vo väčších problémoch: Jej podnikanie prešetruje inšpekcia aj polícia!

So spôsobom komunikácie a riešením objednávok, ich doručovaním a stornovaním, neboli zákazníci spokojní a podľa FTV Prima dali vyše 200 podnetov na Českú obchodnú inšpekciu. Tá sa teraz prípadom zaoberá, rúška bude sama testovať, či zodpovedajú popisu, ktorý podnikateľka uvádza na svojom profile, a sťažnosti ďalej prešetrovať.

Na svoj instagramový profil si Slováková v utorok večer dala vyhlásenie: „preposielajú mi archív z FTV Prima z dnešnej reportáže … Podľa môjho má niekto naozaj dlhé prsty a šikanovanie mojej osoby nabralo úplne fatálne obrátky !! Zatiaľ ma nikto z inštitúcií nekontaktoval so záujmom o predloženie akýchkoľvek dokumentov týkajúcich sa rúšok, ktoré máme pre tieto prípady pripravené.

Ide o všetky dokumenty, faktúry alebo potvrdenia výskytu iónu z aktívneho striebra v našich rúškach. O reportáži bohužiaľ nič neviem, opäť ma nikto nekontaktoval, nezistili si žiadne reálne fakty a nechceli po mne alebo firme šijúcej mi rúška nič k nahliadnutiu alebo vysvetlenie, „tvrdí.

K protokolu, od ktorého sa univerzita dištancovala, potom uviedla: „Priebežný protokol z merania sme v žiadnom prípade nefalšovali ani sme nevytvárali žiadne falošné pečiatky – tento fakt máme taktiež pripravený pre dané inštitúcie vzhľadom na udalosti predchádzajúcich dní.

Po dohovore s univerzitou boli instagramové príspevky stiahnuté a zmazané na oboch stranách. Aj napriek tomu bol protokol zverejnený v dobrom úmysle pre vás kupujúcich. Verím, že pravda zvíťazí, tak ako tomu má byť. Pre tento moment sa k danej situácii nemôžem ďalej vyjadrovať z dôvodu právnych krokov a pracovnej vyťaženosti. “

FOTOGALÉRIA: