Z herečky pokladníčka v potravinách: Ostatní sa sťažujú, ona si našla prácu!

„Zo dňa na deň som prišla o všetku prácu, ako veľká kopa ľudí okolo mňa. Beriem situáciu takú, aká je, a vychádzam z nej, “ zverila sa na svojom Instagrame pôvabná blondínka. „Nedá sa nič robiť. Neplačem. Nesedím doma na zadku a nečakám, až dôjdu peniaze. Nenechám sa od nikoho vyživovať, a keď mám zdravé nohy a ruky, nebudem si ani požičiavať, aby som mohla doma váľať šunky. Nájom sa sám nezaplatí. “

Preto sa rozhodla vziať pre herečku možno nečakané zamestnanie – v potravinách. Z krásky, čo sa doteraz natáčala tak maximálne vo fitku, je zrazu žena za pultom! „Už druhý týždeň robím v samoške na pokladni,“ priznala Mottlová na selfíčku v zelenej pracovnej košeli, pekne s menovkou na hrudi. „Vďaka tomu mám dobrý pocit z odvedenej práce, učím sa nové veci a hlavne, spoznala som super partiu ľudí. Som vďačná za to, čo mám a čo vďaka tejto divnodobe spoznávam … “ dodala vnadná kráska, známa napríklad zo seriálov Po hlave alebo Ohnivé kurča .

Za tento odvážny krok žne Mottlová len samú chválu. Herečka Eva Decastelo (41) ju nazvala „super holkou“ a pochválila ju aj herečka Michaela Dittrichová (28), predstaviteľka potvory Libušky v seriáli Modrý kód . „Si skvelá! Nemať malého drobca, idem do toho tiež, “ napísala jej na sociálnej sieti. „Vždy ste mi bola sympatická, vždy som vás v seriáloch mala rada, ale týmto ste stúpla ešte o level vyššie. Charakter sa pozná, “ jasajú aj Bařina fanúšičky. „Veľa ľudí by si z vás malo vziať príklad!“ Zaznieva v komentároch najčastejšie.

FOTOGALÉRIA: