Matovič spravil počas rokovania niečo, čo ešte nikto! Niektorí ľudia ho ale za TO kritizujú!

Posledné rokovanie tralo viac než osem hodín, avšak už po piatich sa Igor Matovič so svojimi priaznivcami podelil o malé tajomstvo. ,,Keď Ústredný krízový štáb trvá už 5 hodín… a nikto vás nevidí … len možno niekto niečo cíti? (na mieste predsedu vlády na Úrade vlády … pssst),” napísal premiér ku komickej fotografii, na ktorej je vyzutý.

Týmto príspevkom predseda hnutia OĽaNo dokázal, že aj on je len jeden z nás a preto si od ľudí vyslúžil samé úsmevné reakcie. ,,Konečne sa premiér na nič nehrá, je ako obyčajný človek so svojimi radosťami aj slabosťami.

Nehrá sa na neomylného a naškrobeného. Veľa síl do boja s novými výzvami,” znie jeden z množsta pochvalných komentárov na adresu Matoviča, ktorý nám počas rokovania ukázal niečo, k čomu sa doposiaľ nikto z jeho politických kolegov neodvážil.

Niektorí si ale myslia, že toto nie je správanie hodného vysokej funkcie, ktorú pán Matovič zastáva a nemal by si z toho robiť žarty. “Toto je ľudskosť ??? Veď to nemá základy slušnosti a etiky, ako sa správať v spoločnosti,” vyjadruje svoj názor Michal. Ďalší dokonca zdieľali fotografiu vo vlastných Facebook Stories a ukázali nesúhlas takýmto spôsobom.

Čo si o tom myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: