Zúfalá Aneta Parišková: Koronavírus dostal moderátorku na kolená!

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková vstúpila v lete minulého roka do stavu manželského už po tretikrát. Jej manželom sa stal IT špecialista Miroslav Polakovič, pôsobiaci v zámorí.

Početná rodinka sa síce pravidelne navštevuje, no dlhšie odlúčenia pre partnerov výnimkou nie sú. Prednedávnom ale došlo ku kurióznej situácii, kvôli ktorej museli čerství manželia porušiť dôležitý sľub, aký si v minulosti zložili.

Keďže jej manžel Miroslav má prácu v USA, tak keď má však jojkárka viac voľna, zbalí si kufor a letí za láskou do Ameriky. Naposledy spolu boli pred dvoma týždňami, manžel potom odletel naspäť. Už vtedy bola moderátorka na ihlách, keďže presne v deň jeho odletu, v meste, kde žije, ohlásili prvú obeť na koronavírus.

Aneta Parišková (46) patrí k vždy usmiatym tváram televízie JOJ a až donedávna si užívala svoju rodinku spolu s čerstvým manželom Miroslavom Polakovičom (48). Keď ho však kvôli pracovným povinnostiam viezla na letisko, odkiaľ odletel 5. marca do USA, netušila, že život sa jej obráti celkom naruby.

Článok pokračuje na ďalšej strane.