Speváčky TWiiNS rozdelené koronavírusom: Daniela konečne ukázala dcérkinu tvár!

Obava z nakazenia sa ich ale rovnako drží. Daniela prijala predbežné opatrenia a s dcérkou nechodí medzi ľudí, maximálne sa prejdú s kočíkom pred domom, kde ich žiadna nákaza nemôže ohroziť. Tiež kladú dôraz na hygienu a okrem dôkladného umývanie rúk denne dezinfikujú aj svoje telefóny.

„Samozrejme, dbáme na hygienu, ale to my stále. A my tiež každý deň dezinfikujeme mobilné telefóny, človek ich všade možne pokladá … “ oznámila serveru.

Povinné dvojtýždňovej karanténe sa nevyhol ale ani ich otec, ktorý sa vrátil na Slovensko. Veronika pritom karanténu absolvovať nemusela.

Mladá rodinka síce prebýva v južnom Neapole, kde situácia, spôsobená koronavírusom, nie je až taká alarmujúca ako na severe, no pocity smútku ju rozhodne neobchádzajú. ,,Chýbajú nám najbližší a poriadne. Už týždeň bačujeme sami, rodinka je doma na SK, situácia v Taliansku je naozaj vážna a preto vás prosím, nepodceňujte to ako Taliani pred tým, ostaňte doma, dbajte na hygienu, noste rúšky, konečne si doprajte oddych a zahrajte si napr. karty a nalejte si vínko,” svojim rodákom odkázala novopečená mamina.

K slovám, hodným zamyslenia sa, však známa kráska pripojila aj záber svojho malinkého pokladu, užívajúceho si náruč speváčkinho tatka. Verejnosť má tak konečne možnosť vidieť, aká je Danielina a Stanova bábika nádherná!

FOTOGALÉRIA: