Podnikateľ? Šokujúce ZISTENIE o Ivanovi zo Svadby na prvý pohľad: Toto je jeho skutočná práca!

So zaujímavým tvrdením prišiel jeden divák, ktorý tvrdí, že Ivan sa pohybuje v partii ľudí, ktorí organizujú akcie pre nezadaných.

“Ivan patrí do partie ľudí, čo organizujú párty pre single ľudí. Tak ako je možné, že človek, čo sa tým zaoberá (dáva dohromady ľudí), nevie si sám nájsť partnerku? Skôr sa mi zdá, že je vyberavý a prehnane reaguje,” napísal divák Martin.

“Do TV šou Svadba na prvý pohľad sa zapojila i Láskatu. V Svadbe na prvý pohľad pomáhala hľadať dvojice, ktoré by sa k sebe hodili a vytvorili šťastný pár, na základe chémie, vedeckých predpokladov i intuície,” píše sa na snímke, kde môžeme vidieť Dianu Fabiánovú, ktorá v šou Svadba na prvý pohľad vystupuje v pozícii poradkyne a matchmakerky. Práve ona je hlavnou tvárou projektu na zoznamovanie ľudí.

Pokiaľ si detailne prejdete sociálne siete, spojenie medzi Ivanom a týmto tvrdením naozaj existuje. Na stránke laskatu.sk je s ním dokonca interview o samotnej šou.

Myslíte si, že tvrdenie diváka sa zakladá na pravde? Prečo by sa Ivan hlásil do projektu Svadba na prvý pohľad, keď sa pohybuje v kruhu nezadaných ľudí? Žeby to bolo tým, že bolo málo záujemcov?

FOTOGALÉRIA: