Sklamaná Gabika zo Svadby na prvý pohľad je s nervami v koncoch! ROZVOD?!

Ťahať do vzťahu tretiu osobu sa nikdy nevypláca, obzvlášť, keď si ju novopečený ženích plánuje na určitú dobu nasťahovať do spoločnej domácnosti. To je prípad sympatického Košičana, ktorý kamarátke sľúbil, že jej poskytne dočasné ubytovanie a o pomoc neváhal požiadať svoju čerstvú manželku, keďže on odcestoval na východ.

Kým nadšený Stano by prejavenú ochotu zo strany nevesty považoval za nádherné gesto, dokazujúce úprimnú náklonnosť, jeho drahá polovička rovnaký názor nezdieľala. ,,Namiesto toho, aby som si spravila večeru, alebo šla na nákup, tak sa musím postarať o nejakú ženu,” sťažuje sa rozvášnená zverolekárka.

Gabika nechápe, ako môže muž od vlastnej partnerky žiadať to, aby bola nápomocná inej žene, ktorú ani nepozná a dokonca ju musí trpieť v byte, ktorý sa len nedávno stal ich spoločným hniezdočkom lásky.

,,Ak to takto pôjde ďalej, nevidím iné riešenie ako rozchod. Toto nie je zlúčiteľná situácia v našom vzťahu, proste on hrotí situáciu a čaká asi, kým mne prasknú nervy,” sebavedomá tmavovláska má vo veciach jasno – ešte jeden prešľap a romániku zo Svadby na prvý pohľad definitívne odzvoní!

VIDEO: