EXFarmár Matej neprestáva prekvapovať: Neuveríte, randil so Slovenkou známou zo „slávneho kastingu“!

O Matejovi sa teraz dozvedáme ďalšiu nečakanú vec. Jeho osoba bola presne pred štyrmi rokmi spájaná s kontroverznou modelkou Michaelou Ngovou, ktorá chodila s režisérom Michalom Nemtudom.

Za krachom malo podľa informácii portálu Topky stáť odhalenie, že sa zúčastnila slávneho kastingu na bielom gauči, kde kedysi načapali aj Zuzanu Plačkovú. Michaela sa vtedy cítila oklamaná a vraj čakala, že pôjde o reklamu na soláriá. Neskôr sa objavila aj na stránke pre dospelých, kde si olejuje celkom nahé telo.

V minulosti sa však častokrát objavovala aj po boku bohatého podnikateľa Borisa Kollára a čas trávila v jeho luxusnej vile. Hoci nevedno, čo presne spolu dvojica mala.

Reality šou Farma 11 bola plná rôznych charakterov, a kým niektorí súťažiaci nadviazali silné priateľstvá, iní medzi sebou postavili doslova nepriestreľné steny.

Rado momentálne totiž prijal oficiálnu výzvu na zápas, ktorý sa má uskutočniť pred svedkami a vysielať sa má live! Zdá sa teda, že skutočný súboj východ verzus západ nás ešte len čaká…

FOTOGALÉRIA: