Nevesta Lucia dostala za svoj “kasting” TÚTO SUMU! Zúčastnila sa ho aj slovenská hviezda!

Biele šaty odjakživa predstavovali symbol panenstva a čistoty. V modernej dobe síce už len máloktorá nevesta kráča pred oltár s týmito cnosťami, no nie všetky sa tiež môžu „pochváliť“ zážitkom, aký má Lucia.

Pár by sa ich však našlo… Napríklad naša hviezdna influencerka Zuzana Plačková. Ona a Lucia sa totiž zúčastnili kastingu v tej istej českej spoločnosti!

„Čisto kasting prebieha tak, že dievčatá prídu k nám do produkcie, kde sa zoznámia so všetkým, čo ich čaká. Dôkladne si prečítajú zmluvu a vysvetlíme im, čo bude nasledovať v tej cca. hodine práce. Dievčatá musia so všetkým súhlasiť a podpísať zmluvu,“ vysvetlil svojho času pre portál Topky.sk organizátor kastingov, ktorý vystupuje pod prezývkou Marťas Kalli. Spomínaná zmluva má chrániť samotnú spoločnosť, pretože mnohé dievčatá sa po prevalení škandálu s ich minulosťou často uchyľujú ku lžiam, že nevedeli, do čoho išli.

Ako kasting prebieha? Všetko sa začína rozhovorom pred kamerou, v ktorom dievča porozpráva o svojich s*xuálnych zážitkoch a buď dá alebo nedá súhlas na pohlavný styk s kameramanom. Nie je to povinné – výsledkom kastingu môže byť napríklad iba senzuálna masáž, ako tomu bolo v prípade Zuzany Plačkovej.

„Kasting je buď iba čisto er*tický, kde baba ukáže prsia a stačí, ale ako vidíte, dievčatá nemajú problém rozťahovať nohy a pred kamerou rozprávať o svojich s*xuálnych zážitkoch. Niektoré dokonca pristúpia na s*x s kameramanom. A je ich dosť. Ja sa kastingov nezúčastňujem, je to nuda,“ ozrejmuje proces organizátor.

Súčasťou kastingu je tiež fotenie, natáčanie dievčat v kabínke, kde si obliekajú spodnú bielizeň, pobyt v soláriu, snímanie 3D fotiek (adeptka stojí nahá v miestnosti, pričom ju sníma približne 50 fotoaparátov), er*tická masáž a napokon buď takzvané „soft natáčanie“, kde sa dievča samo natiera olejom alebo priamo styk s kameramanom. Odmena za toto všetko predstavuje 200 eur. „Herečky“ tiež majú preplatené cestovné náklady.

Zuzana Plačková svojho času tvrdila, že za túto hodinu „práce“ dostala až 12.000 eur, avšak podľa Kalliho ide o zjavnú lož: „Za kasting je odmena 200 eur, plus je preplácaná cesta. Nič viac! Ak sa dievčatá vyspia s kameramanom, tak je to len tak, z ich vlastnej vôle. Kto povedal, že Zuza dostala 12.000? To je nezmysel! Aj krajšie dievčatá, než je Zuza, prídu a dostanú iba 200 eur. Neviem, za čo by mala ona dostať viac.“

Inštruktorka plávania Lucia teda pristúpila na všetko, hoci nemusela. Nikto z nás však nemá minulosť bez chýb. A tak možno napokon aj ona nájde pokoj a pravú lásku – a nie je vylúčené, že práve v náručí Ivana, ktorý je podľa vedcov jej dokonalým partnerom. Či si napokon povedia svoje „áno“, sa dozvieme vo štvrtok večer.

FOTOGALÉRIA: