Šokujúca premena speváčky Adele: Schudla 45 kíl! Trenérka odtajnila zázračnú diétu!

Speváčka Adele (31), ktorá sa preslávila nielen svojím silným hlasom, ale aj silnou postavou, sa krátko po novom roku pochválila novými krivkami. Počas krátkej doby sa jej vraj podarilo zhodiť neuveriteľných 100 libier, čo je zhruba 45 kíl.

Jej bývalá trénerka zverejnila jej „intenzívny diétny plán“, z ktorého sa zatočí hlava: Obsahuje napríklad len 1000 kalórií za deň!

Speváčka Adele Laurie Blue Adkinsová všetkým vyrazila dych svojou zázračnou zmenou. Vždy bývala trochu bacuľatá, rozchod s manželom Simonom Koneckim (45), otcom jej syna Angela (7), sa však na nej značne podpísal. Stresom stratila pár kíl, čo ju iste namotivovalo, a ona sa potom pustila do chudnutia so skutočnou vervou.

Adelina bývalá osobná trénerka Camila Goodisová teraz konečne prezradila, ako sa interprétke hitov Someone Like You alebo Skyfall podarilo dostať na ideálnu váhu. „Určite trochu športuje, ale myslím si, že z 90% za to vďačí diéte,“ nechala sa počuť brazílska cvičiteľka pre magazín The Sun. Adele vraj na potenie telocvičňu veľmi nevyužíva, maximálne sa venuje pilates.

Článok pokračuje na ďalšej strane.